Tražim ljubav...

Udri na veselje!
Avatar
mr.lirika
rank2
Postovi: 36
Pridružen/a: 03.09.2019, 16:49
Prim. zahvala: 5 puta

Re: Tražim ljubav...

PostPostao/la mr.lirika » 09.10.2019, 06:19

tražim ljubav, u koju sam izgubio svako povjerenje. :sad: ja nisam nikad nikoga prevario niti povrijedio u ljubavi- svaki put iznevjerila me ženska strana. Neznam kako i zašto se dešavaju prevare koje su apsolutno nepotrebne, kad si u vezi duži niz godina, čemu laži i muljanja kad se živi u otvorenoj ljubavi i svakoj slobodi bilo kakve potrebe. joooj kako je samo to bolno kad izgubiš ljubav,povjerenje koje se gradi godinama.. kako duša pati i koliko je to teško preživjeti. i tako tri-4 puta u ozbiljnim vezama. jedino me majka priroda i fuma nije nikad iznevjerila- još je i ženskog je roda :) zato ako postoji možda negdje na ovome svijetu slična priča mojega slučaja a ženskog je roda neka progovori, tu sam. svaka ljubav me ranila ,varala, razočarala,izigrala..... Ne želim da se to ponovi,nemam više snage za takve poduhvate.. :-ss
zemlje imam pri ruci na pregršt-, iskreno.- ženska ljubav bila bi mi veelika pomoć za savršenu kombinaciju zamišljenog projekta indoor i outdoor širenja ljubavi. :ymhug:
Nadam se kako na ovom svijetu postoji žena koja zna poštivati povjerenje, ljubav,biti iskrena i poštena kao i sve ostalo u kompletu.
Nakon svakog sloma i prevare ljubav koju dajem se slomila kao staklo .jedva sam posložio natrag razbijene puzle i najmanje mi je potrebno ponovno da se slomim do kraja u tom lijepom zajedničkom smislu života. Trebam žensko prijateljstvo, preko potrebno mi je, a nemam ga zbog razloga osobnog sloma ljubavi u tom pogledu.
Zbilja sam izgubio ljubav i ne mogu je dati nikome dati samo zbog takvih razloga, a stvarno bih želio da se dogodi novi spoj kemije ljubavi i iskreno nas usreći zajedno.
zavaliti se zajedno krajem ljeta na mojoj zemlji u mekanu travu gdje počinje raj biljaka koje cvijeta sa kristalima nešto je najljepše u mojim mislima i tu želju hoću ostvariti u ovom životu. :x

Natrag na “Off topik diskusije”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.