Proživljavanje svega što vam se desilo

Proširimo horizonte
Avatar
Shulgin
rank2
Postovi: 33
Pridružen/a: 13.10.2016, 21:42
Zahvalio/a: 9 puta
Prim. zahvala: 6 puta

Proživljavanje svega što vam se desilo

PostPostao/la Shulgin » 12.07.2017, 15:50

Da li ste imali trip u kome ste ponovo preživeli ceo svoj život? Ili trip gde preživite određene trenutke iz vaše prošlosti? Ukažu vam li se objašnjenja zašto ste danas tu gde jeste? Svi razlozi zbog čega je vaš život oblikovan na način na koji je oblikovan u trenutnu dok čitate ovo. Trip u kome se isprepliće više dimenzija mogućih realnosti vašeg života, u sadašnjem vremenu. Svaki put koji ste mogli da izaberete iz nekih vaših pređašnjih odluka vam pokaže rezultat koji je bio moguć. Ovo ume da bude zaista jezivo ali i zaista prelepo. Otvore vam se oči i padnu barijere. Svaka vaša želja biva pokazana u tripu i put kako da je ispunite. Najgore nastupa kada vam se u tripu razjasni da je za neostvarenje vaših snova isključivo odgovoran strah. Ali ovo je takođe jedna vrlo bitna lekcija. Trezan um je pun barikada kojih niste svesni, ili možda jeste, ali duboko potiskujete njihovo rušenje. Shvatite da ste davno mogli biti tamo gde je sreća.
:mushroom: After you die, you will wake up as an alien, holding a bong, surrounded by other aliens who will ask you how your trip was :mushroom:
Avatar
mucak
rank4
Postovi: 136
Pridružen/a: 24.01.2012, 12:30
Zahvalio/a: 29 puta
Prim. zahvala: 58 puta

Re: Proživljavanje svega što vam se desilo

PostPostao/la mucak » 12.07.2017, 19:33

da svakako, retrkospektiva, analiza iskustva je sastavni deo samog iskustva i zaista koristna i divna stvar koju verujem svi prozivljavamo.Iz samog shvatanja tog straha koji nas je do sada sputavo da budemo tamo gde hocemo i koji to i dalje radi dolazimo do same zavrsnice takvog iskustva i bivamo sa sobom tu gde jesmo, a kada smo konacno tu i sada straha vise nema jer on ne pripada sadasnjem vremenu.Kao sto rekosmo do sada jer strah postoji samo do tog sadasnjeg momenta, sada, od sada i nadalje sada analizirajuci ovo mozemo surfovati drukacijim vibracijama i izvuci sustinske lekcije iz onoga do sada.
ko smo s?ve mi?r

Natrag na “Putovanje u središte uma”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.