5-meO-dmt

Konzumacija, načini pripreme & primjene, ekstrakcije itd.
Avatar
HypnoToad
Moderator
Postovi: 3103
Pridružen/a: 21.03.2010, 17:57
Zahvalio/a: 406 puta
Prim. zahvala: 1020 puta

Re: 5-meO-dmt

PostPostao/la HypnoToad » 09.09.2017, 10:14

5-meo-dmt je pronađen u samo jednoj vrsti krastače, Bufo alvarius, koje nema u našim krajevima. U domaćoj krastači, a još manje kod daždevnjaka, testovima nije pronađen ni u tragovima. E sad, to ne znači da neki primjerci ne mogu lučiti tu supstancu u tragovima, možda zbog prehrane, zbog staništa, zbog genetike, tko zna. Ali sumnjam. Obje te vrste luče prilično velike količine različitih toksina, od kojih neki imaju blago psihoaktivno djelovanje, dok drugi mogu biti smrtonosni čak i za čovjeka. Pošto služe da ih druge životinje ne bi pojele, te najjače supstance su aktivne preko probavnog sustava, od usta nadalje, zato se i jesu kroz povijest radile razne "vještičje" masti i pušile kože. Na taj način, toksični učinak je smanjen, psihoaktivni pojačan.
Molio bih te da ako i budeš eksperimentirao s tim životinjama da ih ne ubijaš, i ako budeš rukovao njima obavezno nosi lateks rukavice i nemoj slučajno da njihova koža ili izlučevine dođu u dodir sa sluznicom usta ili očiju, oni stvarno jesu iznimno toksični.
Inače, 5-meo-dmt je izoliran iz dosta biljnih vrsta, nemam pojma o njihovoj dobavljivosti ili legalnosti kod nas.
I want to say I’ve had it, and fuck what might have been
I want to say the battle’s done and we just couldn't win
That we could not prevail verse the world we’ve been given
I didn't just not ask for this, I wasn't asked permission
Perun
rank8
Postovi: 327
Pridružen/a: 24.11.2011, 09:15
Zahvalio/a: 118 puta
Prim. zahvala: 48 puta

Re: 5-meO-dmt

PostPostao/la Perun » 09.09.2017, 15:29

Wow, hvala Hypno na iscrpnom i jezgrovitom odgovoru. I da te žabe imaju to čemu sam se nadao, prvo bih se raspitao koliko je to njima štetno, a tek onda i eventualno, poečo ih musti.
Već godinama sam nenasilan, ima preko desetljeća da sam odlučio ne nanositi bol. Objesio sam podvodnu na zid, razdijelio ribarsku opremu, preskačem kolone mrava, ne trgam bilje osim kad ga skupljam a i onda mu se ispričam. Hvala ti i na krčenju i osvjetljavanju puta, i meni i drugima.
Ko prije umre duže je vječan
Davordd
rank1
Postovi: 1
Pridružen/a: 14.09.2019, 09:07

Re: 5-meO-dmt

PostPostao/la Davordd » 14.09.2019, 09:15

Pozdrav svima. Imam jedan ozbiljan problem. Imam velikih teskoca pri integraciji nakon upotrebe bozje molekule. Rijec je o teskoj traumi iz najranije dobi, u velikom sam otporu i ne uspjevs mi integracija. Ako ima pvdje netko iskusan tkp bi mi mogao pomoci barem nekim savjetom, molio bih da se javi ovdje, da mu ostavim kontakt.

Natrag na “Magični Pripravci i Ekstrakti”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.