Ambrosia ( The Holy Grail )

Konzumacija, načini pripreme & primjene, ekstrakcije itd.
Avatar
AstroFaer
rank2
Postovi: 46
Pridružen/a: 21.08.2019, 16:19
Zahvalio/a: 16 puta
Prim. zahvala: 11 puta

Ambrosia ( The Holy Grail )

PostPostao/la AstroFaer » 03.10.2019, 15:27

Naime ovoga puta se bacam u iskušavanje pravljenja Ambrosie tj Holy Graila od Amanite Muscarie.Ukratko da objasnim malo,radi se točnije o Suhom Prašku kojeg sam napravio od Osušenih Djelova Amanite Muscarie,zatim stavio u Steriliziranu Teglicu i pomješao sa Mixom meda i vode koji sam prethodno stavio da zavri i ohladi se do Sobne temperature.Na kraju sam stavio Jednu običnu gazu i gumicu preko nje i ostavio na sobnoj temperaturi da se započne proces.

Dakle u ovom procesu se radi o Oživljavanju Amanite Muscarie,ovaj recept je pronadjen na:AmbrosiaSociety

Ovaj recept izvorno se nalazi u jednom od djelova Biblije,priča se da su tadašnji Svečenici i vjernici pravili ovaj recept od Amanite kako bih dobivali Informacije,Znanja i mudrosti kroz vizije koje pruža ova Gljiva.Na Amanitu se isto tako odnosi da je izvorno pravo Drvo Života,ne Adamova i Evina "Jabuka" več Dotična Amanita Muscaria.Sam proces ozivljavanja ove predivne Gljive se radi tako da se ostavi u ovoj tekučini da odstoji 6-12h i onda se vadi sva Tekučina tj 'Ambrosia' i ostavlja se samo prah u Teglici kako bih u narednih tjedan-dva dana razvio svoj Mycelium i počeo opet izrastati u Živu Gljivu,radi se o tome da kada ta gljiva sazrije kroz nekih 1-2 tjedana,ona je spremna za Korištenje,iznova i iznova,stvarajuči konstantne zalihe Ambrosie koja se može koristit u Duhovne i Iscjeljivajuče Svrhe.Nakon svake uporabe Holy Graila,ostavlja se 14-30 dana bez Hrane tj odabranog Liquid Fooda,koji moze biti ili Voda+med ili Pasterizirani sok od Grejpa.I onda se opet izabire odredjeni Liquid food koji se ostavlja 6-12 h i onda je spreman za uporabu,Dakle holy Grail tj 'Fungi' je taj koji uvijek ostaje u teglici,a Liquid food uviejk sluzi samo kao ekstrakcija kroz koju ce se izvuči Muscimol koji donosi te Vizije i isjeljiteljske efekte.Sa svakom sljedečom uporabom,taj Holy Grail postaje potentniji i jači,i isto tako daje puno Ozbiljnije i 'Veličanstvenije' Vizije.

Ovo je trenutno kako to izgleda i nadajmo se da neče doči do kontaminacije pošto sam pratio svaki potreban Korak,iako je Kontaminacija Česta,držite mi fige da ovo uspije,kako bih mogao jos doprinijeti puno više Informacija i znanja o Ovom procesu,jer vjerujem da je ovaj recept zaista nešto Sveto i može pomoći svakoj osobi u svakom smislu i pogledu introspektive i lječenja iznutra.


slika
Avatar
AFX
Moderator
Postovi: 1285
Pridružen/a: 13.01.2013, 21:34
Zahvalio/a: 317 puta
Prim. zahvala: 332 puta

Re: Ambrosia ( The Holy Grail )

PostPostao/la AFX » 03.10.2019, 18:32

Samo naprijed, interesantna tema, definitivno pratim..
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.

"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
ChilI
rank3
Postovi: 55
Pridružen/a: 20.12.2012, 14:31
Zahvalio/a: 35 puta
Prim. zahvala: 7 puta

Re: Ambrosia ( The Holy Grail )

PostPostao/la ChilI » 03.10.2019, 20:03

Zanimljivo, želim ti sreću kod pokušaja pravljenja uzgoja amanite.
_______________________________________________________________________________________________________

https://greenbalkan.org/

Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami
Avatar
AstroFaer
rank2
Postovi: 46
Pridružen/a: 21.08.2019, 16:19
Zahvalio/a: 16 puta
Prim. zahvala: 11 puta

Re: Ambrosia ( The Holy Grail )

PostPostao/la AstroFaer » 04.10.2019, 08:44

Evo ekipa danas Procjeđena tekučina tj Liquid Food,budem stavio sliku kako sada izgleda malo kasnije.Uglavnom sada moram čekati 3 dana kako bih vidio dali je počeo Mycelium se vatati Okolo teglice iznutra,i onda samo nastaviti čekat 2-3 tjedna da počne "Ressurectat" evo jedan video koji iskreno me naježi svaki put kad gledam,ovo je Ressurection video Amanite Muscarie https://www.youtube.com/watch?v=iTXNO7CAsc4

Uglavnom odlučio sam da nema odustajanja,makar trebao 10 puta pokušati,ovaj proces je toliko mističan i i sam ishod je toliko nagrađujuč da ču probati koliko god puta treba,čitati iznvoa i iznova,ponavljati proces dok ga ne napravim uspješno!!Pratite my Journey :D ima da podjelim svaki detalj ovog procesa,i nadam se pomognem vama da probate isto!!
vanzemljak
rank2
Postovi: 22
Pridružen/a: 13.08.2019, 18:37
Zahvalio/a: 31 put
Prim. zahvala: 7 puta

Re: Ambrosia ( The Holy Grail )

PostPostao/la vanzemljak » 22.10.2019, 19:46

Ima li kakvih novih informacija? :)
Avatar
Spunk
rank6
Postovi: 215
Pridružen/a: 19.01.2019, 17:29
Zahvalio/a: 42 puta
Prim. zahvala: 70 puta

Re: Ambrosia ( The Holy Grail )

PostPostao/la Spunk » 11.01.2020, 17:49

Evo kako su u Sibiru to radili sa amanitom :D

These Siberians ingest the mushroom alone, either sun-dried or toasted slowly over a fire, or they may take it in reindeer milk or with the juice of wild plants, such as a species of Vaccinium and a species of Epilobium. When eaten alone, the dried mushrooms are moistened in the mouth and swallowed, or the women may moisten and roll them into pellets for the men to swallow.
A very old and curious practice of these tribesmen is the ritualistic drinking of urine from men who have become intoxicated with the mushroom. The active principles pass through the body and are excreted unchanged or as still active derivatives. Consequently, a few mushrooms may inebriate many people.
ποταμοῖσι τοῖσιν αὐτοῖσιν ἐμβαίνουσιν, ἕτερα καὶ ἕτερα ὕδατα ἐπιρρεῖ.

Natrag na “Magični Pripravci i Ekstrakti”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.