XENOESTROGENI-opasnost koju ne primjećujemo

Njegujte svoje tijelo i duh u skladu sa prirodom
Ronin

XENOESTROGENI-opasnost koju ne primjećujemo

PostPostao/la Ronin » 04.09.2012, 17:17

Xenoestrogeni su umjetno stvoreni

hormoni,koji, unoseći se u organizam,zamjenjuju prirodne estrogene i na taj način izazivaju karcinome i stvaraju smetnje u razvoju, te druge zdravstvene probleme..Kad bi se počelo nabrajati gdje se sve nalaze,zabolila bi glava,i došli bi do pitanja-"da li ih uopće možemo izbjeći?"

Recimo,najviše ih ima u (plastičnoj ambalaži, posebno u bocama)!!!, u kojima se nalazi voda za piće,a takve boce koristi trećina stanovništva.. Dječje plastične bočice, kod kojih se zagrijavanjem povećava količina Xenoestrogena..Možete zamisliti kako to djeluje na nježni dječji organizam..Umjetni preparati,kreme za djecu,kozmetika,dj.pelene,ulošci, sredstva za izbjeljivanje, omekšivači,šamponi,gelovi, koji sadrže otrov Conium chlorid, pa, tablete za kontracepciju, koje sadrže visok nivo umjetnih hormona..

Kako bar smanjiti unos tih otrova u organizam?

Prilikom kupovanja hrane, birajte organske prirodne proizvode, bez gmo dodataka, i bez umjetne boje..

Kad kuhate hranu, koristite keramiku, staklo ili čelik..

Ne zagrijavajte plastiku u mikrovalnoj pećnici,ma koliko praktično izgledala (nova vrsta plastike-taperware)..

Ako koristite deterdžente, koristite one sa manje kemikalija, a za čišćenje upotrijebite klasična sredstva-ocat i sodu bikarbonu..

Ne udišite mirise novih tepiha ili zavjesa,ostavite ih da se prozrače, prije nego ih unesete..

Često vršite detoksikaciju jetre,i jačajte svoj imuni sistem, što će dovesti do balansa vaših hormona u tijelu..
Avatar
Devil'sChase
Moderator
Postovi: 864
Pridružen/a: 07.06.2011, 06:40
Zahvalio/a: 311 puta
Prim. zahvala: 201 put

Re: XENOESTROGENI-opasnost koju ne primjećujemo

PostPostao/la Devil'sChase » 26.09.2012, 14:05

Evo ja neznam što da sada kažem nakon što sam ovo pročitao. Stvarno što. Znači cijeli svijet unosi u sebe toliko otrova da ih nemožeš brojat ni da oćeš. A kaj sad, danas je stvarno al stvarno sve šta ti dođe pod ruku napravljeno neki otrov. Užas. Nisam ovo znao dok to nisi napisao sada. Neki misle sad možda da tu sad treba malo pogledat neke stvari bolje i da nije baš to istina, ali ja nemam kaj razmišljat, ništa čudno danas više pa ni ovo. I sad nek se trudiš da ne unosiš baš sve u sebe, al ima toliko stvari još valjda da se ni nezna koliko su štetne. (osim onih koji to i proizvode). Đabe ti zdrava hrana i zdrav život danas kad te truju s ostalim stvarima za koje nebi ni reko da su opasne.
Mi Slaveni, nekoć vjerovasmo u sveobuhvatno jedinstvo, drveće štovasmo kao naše pretke, starije i mudrije od čovjeka, vjerovasmo u nadnaravnu snagu životinja, ali srećom, došoše nam kršćanstvo, spasivši nas od zlih štovanja, te navevše nas na pravi put :)
Ronin

Re: XENOESTROGENI-opasnost koju ne primjećujemo

PostPostao/la Ronin » 26.09.2012, 14:31

Sve dobro kažeš slažem se,mudro govoriš.....ima dosta toga oko nas otrovnoga i malo je pretjerano vodit brigu o takvim detaljima.... kažu stari ljudi nije bitno od čega si umra nego kakav si čovjek bio..... radim ja i ko konobar pa sam svjestan svakakvih deterđenata s kojima sam u dodiru al šta češ.... mora čovjek od nečega umrijet ..svjestan sam toga .....to je opet o duhovnoj temi...ako si dobar čovjek onda te ništa ne zabrinjava,pa onda se tako možeš zabavit i xenoestrogenima .....ja sam inače po načinu življenja staromodan ,brijem na staru školu i tako :)

Natrag na “Moje Tijelo, Moj Hram”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.