The Majka - Registracija

The Majka forum namijenjen je ljubiteljima prirode, istraživačima svijesti i mistične strane života. Cilj ovog foruma je pružanje točnih informacija onima tko ih želi primiti, razbijanje tabua i dezinformacija, razmjena iskustva i druženje. Forum propagira mudrost, znanje, razumijevanje, ljubav, jedinstvo, poštovanje i suživot s prirodom.

Upozoravamo sve ljude zainteresirane za psihoaktivne biljke, gljive i druge tvari da budu iznimno oprezni u svojim postupcima i da prije nego se upuste u avanturu dobro prouče u što se upuštaju. Psihoaktivne tvari mogu biti vrlo moćne i nepredvidljive za ljudski um.

Prije registracije i sudjelovanja u raspravama na forumu molimo upoznajte se sa pravilima foruma, od kojih je najbitnija točka:

14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Zabranjena je rasprava i izmjena informacija o nabavci ilegalnih droga. Mnoge stvari, biljake i gljive koje ovdje spominjemo su u ex-YU zemljama još uvijek ilegalni dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmjenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od sjemenki, spora, biljaka, gljiva i ostalih srodnih pripravaka.

Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko privatnih poruka sa zahtjevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmjena) bilo kakvih ilegalnih sredstava i ukoliko tako nešto napravite bit ćete uklonjeni s foruma. Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova, sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

Sudjelovanjem na forumu themajka.com (u daljnjem tekstu forum) slažeš se da nećeš pisati ništa uvredljivo, vulgarno, klevetničko, prijeteće, puno mržnje ili stavljati bilo koji drugi materijal koji može kršiti zakone vaše države ili države u kojoj je forum smješten. Kršeći ova pravila može dovesti do trajne zabrane vašeg sudjelovanja na forumu. Slažete se da administratori i moderatori foruma imaju pravo ukloniti, izmijeniti, premjestiti ili zatvoriti bilo koju temu u bilo koje vrijeme. Kao korisnik foruma slažete se da će sve informacije koje ste unijeli na forum biti zapisane u forumskoj bazi podataka iako neće biti prosljeđivane trećoj strani bez vašeg pristanka.

Novo registrirani članovi nemaju opcije pisanja i slanja privatnih poruka dok ne dosegnu broj od 20 postova.