❧ Amanita Muscaria (Muhara) Info ☙
Re: ❧ Amanita Muscaria (Muhara) Info ☙
Rastu na višim nadmorskim visinama u mikorizi sa zimzelenim drvećem i brezom najčešće. Probaj, ne košta te ništa, a i ako ne nađeš nju možeš verovatno naći gomilu drugih jestivih, hrana za dž.
- entheogenic
- Ima zahvala: 144 puta
- pohvaljen: 47 puta
Konektiraj se s njenim duhom pa ces ju naciAstroFaer je napisao/la:Bio bih vam zahvalan ekipa kad bih mi mogli reči u kojim djelovima se tipično nalaze Amanite? Dali su to isključivo Šume ili ?Naime zivim u okolici Osijeka pa me zanima dali je moguće kad bih išao pronjuškati i pronači Muharu!!
Om Shanti
Najjači odgovor definitivno dobro zboriš !!entheogenic je napisao/la:Konektiraj se s njenim duhom pa ces ju naciAstroFaer je napisao/la:Bio bih vam zahvalan ekipa kad bih mi mogli reči u kojim djelovima se tipično nalaze Amanite? Dali su to isključivo Šume ili ?Naime zivim u okolici Osijeka pa me zanima dali je moguće kad bih išao pronjuškati i pronači Muharu!!
Konektovao bi se on nego sto je na dial up-u pa mu slab protokAstroFaer je napisao/la:Najjači odgovor definitivno dobro zboriš !!entheogenic je napisao/la:Konektiraj se s njenim duhom pa ces ju naciAstroFaer je napisao/la:Bio bih vam zahvalan ekipa kad bih mi mogli reči u kojim djelovima se tipično nalaze Amanite? Dali su to isključivo Šume ili ?Naime zivim u okolici Osijeka pa me zanima dali je moguće kad bih išao pronjuškati i pronači Muharu!!
- entheogenic
- Ima zahvala: 144 puta
- pohvaljen: 47 puta
Oo ma jos malo neka se strpi, sad ce i 5g i 5d mreza da se aktivira pa imas na biranje kako da se spojis hhh
Om Shanti
- huana.meri
- Ima zahvala: 228 puta
- pohvaljen: 268 puta
konačno, priroda me nagradila...
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš
Fino.. no nisu li ti neke gljive ipak malo prestare? Vidljivo je da su se neke već počele raspadat.
- huana.meri
- Ima zahvala: 228 puta
- pohvaljen: 268 puta
je, neke su se raspale, mislio sam da cu uspjet spasit ali sto je tu je, nabaco sam sve sto nevalja oko mojih vočki....lol
eo čipsa za solo zimovanje:
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš
Ja je prvenstveno tražim radi tinkture.. a sad, kad će biti suhih. Ko zna. Možda i čvaknem koji za test.
Wow, covece. Zavidim ti.huana.meri je napisao/la:je, neke su se raspale, mislio sam da cu uspjet spasit ali sto je tu je, nabaco sam sve sto nevalja oko mojih vočki....lol