[Mo:Dem] Momento Demento
Re: [Mo:Dem] Momento Demento
da, mogu te razumijet i shvacam te, jer sam i sam imao pocudnih iskustva sa njihovim "ambasadorom" u hrvatskoj sveze nekih drugih stvari, te netocnih informacija i neispunjavanja obecanih akcija koje su izmedju nas dogovorene. Neki drugi ljudi su mi isto jucer prenijeli saznanja kako nisu znali o tim jeftinijim upadima kako je festival odmicao. Osoba je znana i primjedbe za buduce bolje su proslijeđene i nadam se uskoro uvazene.
nova saznanja su tu, nema tuge za mlijekom proslih trenutaka, bit ce svega pozeljenog jos
nova saznanja su tu, nema tuge za mlijekom proslih trenutaka, bit ce svega pozeljenog jos
- Vid Svante
- Ima zahvala: 136 puta
- pohvaljen: 70 puta
ma sve u redu i hvala za info. bit ce toga jos a osim toga i bilo je toga dovoljno u životu
Baš šteta, jer karata je bilo, ja sam doletio u subotu predvečer, taman su zatvarali..jest samo da su na zadnjem parkingu imali al bilo je..po 200kn.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
- Vid Svante
Drugi puta, mozda popijemo svi nešto. Znači bila dobra zabava? Kakva je muzika bila?
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
- Vid Svante
drito prava peglaona ali sviđa mi se deco, odnosno ova kompjuterska simulacija
TAS je legenda.Vid Svante je napisao/la:drito prava peglaona ali sviđa mi se deco, odnosno ova kompjuterska simulacija
Nego..planira li tko na Modem ove godine? Bio sam prošle, i bilo je fenomenalno..jedno od boljih iskustava koje sam imao u životu, brijemo se zaletiti ja i draga i ove god ako ništa barem preko vikenda.
MO:DEM FESTIVAL 6'th EDITION
24.07.2017. - 30.07.2017.
] THE HIVE [
Alien Trancesistor / Arjuna / Atriohm / Confo / Electrypnose / Elowinz / Giuseppe / Grapes Of Wrath / Gue & Oddicon / Jahbo / Kimmei / Madianbrains / Mark Day / Meerkut / Nargun / Onkel Dunkel / Psychonotik / Tersius / Treant / Vertical / White Wizard / Zzbing
Centauro / Daksinamurti / Diksha / EVP / Fagin’s Reject / Filterheads / Golanski / Harmonic Rebel / Kabayun / Kasadelica / Mayix / Nigel / Parasense / Psycode / Reality Grid / REV / Simiantics / Southwild / Sprocket / Sychotria / Val Vashar / Vert3x / Whiptongue / Winpa / Wishi
Antonymous / Frantic Noise / LAB / Lab Rats / Loose Connection / Megalopsy / Noitrik / Orestis / Quadraphonic / Sator Arepo / Tromo / Will O Wisp
Aardvarkk / Alta / Dickster / Dirty Saffi / Dust / Earthlink / Justin Chaos / KIM / Loonacy / Microdot / Nigel / Nuky / Obliviant / Pelks / Phobos / Rave Commision / Regan / Shove / Synchronic / Virtual Light / Xpiral
] THE SWAMP [
Hypogeo / Ryanosaurus / Kliment / Radioactive.Cake / Sourone / Zeitgeist / Brujo’s Bowl / Electrypnose / Anx-Comasector / Florian MSK / Onionbrain / Tijah / Zentrix / Ego-T / Xenoscapes / Kabi / Disfunction / Knobs / Breger / Hefty / Tummy Talk / Decomposer / Munstrous
Marcus Henriksson aka Minilogue / Ness / Luigi Tozzi / a_000 & Alan Backdrop / Hydrangea / Kujo / Toffes Värld
Quanta / Bwoy de Bhajan / Electrocado / Akasha Experience / Bayawaka / Eurythmy / Beatroots / Halfred / Prisma
Val Vashar / Sprocket / Mental / Johny Pablo / Josephine Wedekind / Miss Tick / Jali / Beta / Indra ft. Karlo / Odd / Majah / Spiral Arms / TRV / Rhythmfeeler / Filt / Funk Guru / Mindware / Kapitano / Kimmei / Modern Errors / Mayix / Brnwrx / Musica ex Machina / Philippe / Nuyarao / Pelks
] ZEN GARDEN [
3TT / Alekzandra / Blueforest / Breger / Chillin Glow / Decomposer / Morph / Electrypnose / Etsaman / Gayatree & Psymbiosis / Luigi Tozzi / Marcus Henriksson / Marco Mental / Modern Errors & VMLAB / Music Meditation / Ness / Organic Spirit / Seldon / Shivacult / Shoshana / Sretni Edi / Toffes Värld / Utero / Uyulala / Void Controller / And more
- Vid Svante
Mislim da se ove god vidimo - naravno ako nešto ne iskrsne. Definitivno bi se zaletio isto sa ženom, osim ak nju nešto ne spriječi
- entheogenic
- Ima zahvala: 144 puta
- pohvaljen: 47 puta
Ja jos uvijek nisam siguran hocu li ici, ali kako prema modemu gajim veliku ljubav; kontam da cu ako ne odem na cijeli fest, probat barem na vikend posjetit
Om Shanti
A i ja ću vjerovatno kao i ti..malo me job zajebava da budem cijeli festival.